Dobrodošli!

Premix Vam predstavlja 14 tipova plovila:

Šajka

Šajka je jahta namenjena višednevnim krstarenjima na vodi. Ima trimaransko korito što omogućava univerzalnu primenu i dobre plovne i manevarske karakteristike. Ima mali gaz, tako da sa lakoćom može prići obali. Za ovu jahtu predviđen je vambrodski motor sa dugom osovinom. Isporučuje se u gitu ili opremljena.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specijal 8

 

Specijal 8 je elegantan, lagan čamac, pogodan za ribolov, rekreaciju i jednodnevne izlete. To je čamac sa veoma dobrim plovnim karakteristikama i mogućnošću vožnje veslom na kraćim relacijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specijal 9

 

Specijal 9 je čamac skladnih linija pogodan za sportski ribolov i rekreaciju na vodi. Pod palubom se nalaze prostrani bunkeri za smeštaj prtljaga koji se zatvaraju pomoću vrata sa ugrađenim bravicama, a duplo dno i bokovi formiraju vazdušne komore. Veoma je stabilan i ima dobre plovne karakteristike.

 

 

 

 

 

 

 

Tisa 9

 

Tisa 9 je masivan, izuzetno stabilan čamac, dobrih plovnih karakteristika, namenjen ribolovu i rekreaciji na vodi. Pod palubom se nalaze prostrani bunkeri za smeštaj prtljaga koji se zatvaraju pomoću vrata sa ugrađenim bravicama, a duplo dno i bokovi formiraju vazdušne komore. Veoma je stabilan i ima dobre plovne karakteristike.

 

 

 

 

 

 

 

Titel 9

 

Titel 9 je čamac usklađenih, elegantnih linija, dobrih plovnih karakteristika i veoma je ekonomičan u svojoj klasi. Pogodan je za višednevni boravak na vodi jer komotna kabina pruža uslove za prijatan odmor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sava K2

 

Sava K2 sjedinjuje vekovna iskustva rečne plovidbe sa modernom izradom čamaca od stakloplastike. Čamac ima tradicionalnu formu ribarskog čamca malog gaza, stabilan je na vodi i njime se upravlja lako - kako sa veslom tako i sa motorom. Čamac nudi veliku pokretljivost i slobodu manevrisanja. Njegova namena je višestruka: predviđen je za ribolov, a može da služi i kao porodični čamac. Prostor između sedišta i pramca može da se napuni vodom radi čuvanja žive ribe kao i da se koristi u svrhu malog bazena za decu.

 

 

 

 

 

 

Kanu Morava

 

Kanu Morava je čamac namenjen za sport i rekreaciju kako na brzim, tako i na mirnim vodama. Stabilan je i vrlo privlačan za sportiste rekreativce, avanturiste i ljubitelje prirode.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dunas Lux

 

Dunas Lux je čamac namenjen za sport i rekreaciju, ribolov, prevoz ljudi i tereta, brze intervencije na vodi, za spasilačke ekipe, policiju, carinu i inspekciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gliser Lux

 

Gliser Lux je čamac trimaranskog korita namenjen za sport i rekreaciju. Opremljen je vetrobranom od pleksiglasa i sklopivim sedištem, a postoji i mogućnost ugradnje volana. Ima odlične plovne karakteristike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gliser Blitz

 

Gliser Blitz je moderan gliser namenjen za sport, rekreaciju, brze intervencije na vodi – policiju, inspekciju i carinu. Po želji kupca isporučuje se sa dodatnom opremom i komandom. Karakterišu ga prihvatljiva cena, dobra plovna svojstva sa motorima malih snaga, izuzetan kvalitet plastike i jednostavna manipulacija.

Ima odlične plovne karakteristike.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gliser Shark

 

Gliser Shark je čamac trimaranskog korita namenjen za sport i rekreaciju. Opremljen je vetrobranom od pleksiglasa i sklopivim sedištem, a postoji i mogućnost ugradnje volana. Ima odlične plovne karakteristike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiger Shark

 

Tiger Shark je relativno mali čamac koji svojim širokim trimaranskim koritom pruža svu udobnost za višednevni boravak na vodi, a pogodan je i za ribarenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Shark

 

Super Shark je čamac trimaranskog korita što mu obezbeđuje stabilnu i bezbednu vožnju, kao i dobre plovne karakteristike. Namenjen je za sport i rekreaciju na vodi. Podesan je za transport na krovnom prtljažniku automobila.

 

 

 

 

 

 

 

Mini Shark

 

Mini Shark je čamac namenjen za rekreaciju i pecanje, a pogodan je i kao pomoćni čamac na većim plovilima. Trimaransko korito obezbeđuje stabilnost i sigurnost pri plovidbi. Pogodan je za transport na krovnom prtljažniku automobila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panonka

Panonka je jahta namenjena za višednevni boravak na rekama, jezerima i moru. Prostor u kabini omogućava uređenje enterijera po želji, tako da se posada može udobno smestiti. Ima V-korito koje obezbeđuje stabilnu i bezbednu vožnju u uslovima visokih talasa na rekama ili moru. Čamac je predviđen za ugradnju stabilnog (brodskog) motora. Isporučuje se u gitu ili kompletno opremljena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako da odštampate ovu stranicu u obliku kataloga?

Kliknite desnim dugmetom miša na sliku, izaberite opciju "Save target as ..." i snimite fajl u isti folder u koji ste prethodno snimili slike čamaca sa ove stranice. Pokrenite Premix-Katalog-Camaca.doc i odštampajte.

 

        

 

design Srđan Kosovac 

 

 

 copyright 2004-2010 Srđan Kosovac: srdjankosovac@yahoo.com
Sva prava umnožavanja, distribucije i korišćenja materijala, dizajna ili programskog koda sa ove internet adrese
zadržava Srđan Kosovac

Ažurirano 019.04.2010.

"Poly-Verbund-Premix" d.o.o. Titel